Over ons: Anja & Floor

Als trainer en coach zet Floor zich in voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van ouders en professionals. Anja staat voor het ‘onderwijs van de toekomst’, waarin welzijn, geluk en gezondheid centraal staan.

Wij hebben allebei jarenlange werkervaring binnen de gemeente Kaag en Braassem. Floor in het maatschappelijk werk en als preventiemedewerker jeugd en gezondheid bij welzijnsorganisatie De Driemaster. Anja als beleidsadviseur sociaal domein en accounthouder gezondheid, welzijn en preventie bij de gemeente.

Beide zijn we geboren en getogen in de gemeente Kaag en Braassem. Onze families en vrienden wonen er. Samen hebben we een groot netwerk onder professionals, ouders en ondernemers.

Anja van Haastregt

Dit jaar staat voor mij helemaal in het teken van mijn missie: een gezonde en gelukkige nieuwe generatie. Mijn tijd en energie geef ik aan twee projecten die recht uit mijn hart komen:

Expeditie Zielsgelukkig Kerngezond: organiseren van workshops en trainingen op basisscholen in Kaag en Braassem. Meer zelfkennis en zelfvertrouwen. Voor kinderen én ouders.

Een middelbare school in Kaag en Braassem: vernieuwend en ondernemend onderwijs waarin de persoonlijke ontwikkeling van kinderen centraal staat: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Ik wil het leerproces teruggeven aan onze kinderen.

Alles wat ik zelf had willen leren op school. Nu wil ik een verschil maken voor mijn kinderen. En die van jou!

Floor van den Berg

In de afgelopen drie jaar heb ik me als coach verdiept in NLP. Het viel me op dat we onszelf en onze kinderen eigenlijk te weinig écht begrijpen. Ik zet me in voor de mentale gezondheid van kinderen, jongeren, ouders en professionals. Ik wil ze meer inzicht geven in hun eigen gedrag, verlangens en talenten. Het begint namelijk met begrip.

Weten hoe je brein werkt. Bepalen wat belangrijk is voor jou. Bewust zijn van wat jou energie geeft (en kost). Herkennen van (niet)helpende overtuigingen. Leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Dat is waar ik me voor inzet!