Onze missie

Een gezonde, gelukkige en veerkrachtige nieuwe generatie!

Wat doen wij?

Wij organiseren activiteiten, trainingen en workshops. Ons doel? Kennis, vaardigheden en tools beschikbaar stellen voor meer gezondheid en geluk in je leven.

Leren omgaan met stress en emoties, leren over weerbaarheid en veerkracht, leren over je talenten, leren over je lijf.

Waar doen we het voor?

“Stevig in je schoenen, lekker in je vel”: bevorderen van welzijn en versterken van de (mentale) gezondheid en weerbaarheid van gezinnen. Wij richten ons op kinderen én ouders.

“Met elkaar, voor elkaar”: een groter sociaal netwerk voor ouders door te ontmoeten, ervaringen te delen en vragen te kunnen stellen over opvoeden en opgroeien.

Om te voorkomen dat ouders en kinderen…

  • over hun grenzen gaan
  • uitvallen op werk of school
  • opgebrand raken
  • mentale problemen krijgen
  • van een vraag in een probleem rollen

Wat zijn onze uitgangpunten?

Preventie als sleutelwoord: we investeren “aan de voorkant” in kinderen en ouders om erger te voorkomen. Want vaak is een kleine aanpassing al voldoende voor een grote verandering. Maar dan moet je wel weten wat er mogelijk is!

Samenwerking als basis: wij werken samen met heel veel verschillende partners en ouders in onze gemeente. Denk aan scholen, kinderopvang, gemeente, verloskundige maar ook heel veel ouders en ondernemers. Wij stemmen onze activiteiten af op vragen en behoeften maar vooral ook op wat er al ís.