Workshop Van Stress naar Positive Vibes

Ontdek het geheim van relaxt & happy ouderschap

Van Stress naar Positive Vibes

Als ouder heb je een heleboel ballen hoog te houden: je combineert je gezin en werk, geeft iedereen voldoende tijd en aandacht, en regelt praktische zaken zoals: boodschappen doen, school- en sportactiviteiten, huiswerk, en het huishouden. Tussendoor probeer je ook nog tijd te vinden voor je partner én voor jezelf. Een flinke uitdaging om alles in balans te houden.

Tijdens deze workshop ontdek je hoe hartcoherentie, een wetenschappelijk bewezen tool, jou als ouder helpt beter om te gaan met alle ups & downs van het leven. Je wordt je bewust van je emoties en leert hoe je makkelijk overschakelt naar positieve energie. Zo kun je effectiever omgaan met onrust, spanning en vermoeidheid.

Tijdens deze workshop ontdek je hoe jij:
· De onrust in je hoofd vermindert
· De kracht van je hart herkent en gebruikt
· Meer controle krijgt over je emoties en energie
· Lekkerder in je vel zit

Je krijgt uitleg over de impact van je hart op je lichaam en geest. Naast luisteren, mag je vooral lekker veel doen. We gaan in een kleine groep ouders (max. 8) actief aan de slag met verschillende (adem)oefeningen. Je leert supersimpele technieken die je na afloop meteen thuis en op je werk kunt gebruiken voor meer rust en minder stress.

Dankzij deze workshop geef jij ook je kind(eren) het goede voorbeeld. Kinderen leren door naar ons te kijken. Wanneer jij als ouder op een gezonde manier omgaat met je emoties, heeft dat een positief effect op je hele gezin.

De workshop richt zich specifiek op ouders en wordt gegeven door Sanne Kerkvliet van Coachingspraktijk Words that Matter.

Locatie

Workshop door

Meer informatie

Mede mogelijk gemaakt door

Meld je aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aantal personen: 1