Van meisje naar vrouw: moeder & dochter

Leer samen meer over menstruatie en de vrouwencyclus!

Van meisje naar vrouw

Ieder meisje, iedere vrouw krijgt er mee te maken: menstruatie. In de praktijk zijn veel meiden niet goed voorbereid op deze grote verandering in hun leven. Daarom organiseren wij deze workshop voor moeders samen met hun dochter(s). We geven informatie en tips voor een goed gesprek over het uitdagende maar natuurlijke ‘life event’ van het ongesteld zijn/worden.

Onderzoek toont aan dat meiden die goed voorbereid en met een positieve instelling deze nieuwe levensfase tegemoet gaan, meer emotionele draagkracht ervaren en met meer zelfvertrouwen door het leven gaan. Ook ervaren ze minder negatieve cyclus gerelateerde symptomen.

Tijdens deze workshop bespreekt Cyclus Coach Nicole de kracht van de vrouwencyclus. Waarom voel je je zo verschillend gedurende je cyclus en welke invloed heb je daar ook zelf op? In onze maatschappij is het normaal om door te gaan en desnoods pijnstillers te slikken. Maar wat als je meer kan afstemmen op de verschillende fasen en je daardoor minder klachten zou ervaren?

Wij willen gesprekken over menstruatie op de kaart zetten. De eigen bijdrage wordt dan ook gebruikt om weer nieuwe workshops van te organiseren.

Locatie

Workshop door

Meer informatie

Mede mogelijk gemaakt door

Meld je aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aantal personen: 1